Semester med husbilen

15 juni, 2019 0 av Viktoria

Med många olika resor och minnen med husbil, så måste jag säga att en av mina bästa ställen, som jag besökt med husbil, var Roslagen. Miljön var helt otrolig, och lugn. Inget oväsen, utan bara fågelkvitter och de svaga vindpustarna. Det var även en helt underbar utsikt längst med vägarna, på den vackra Roslags-skärgården. När jag åkte förbi, var det väldigt, väldigt svårt för mig att ignorera tankarna om att skaffa en egen liten sommarstuga i grannskapet där vi var. Helt magiskt hade det varit!

Längesen jag kände mig så fri, som jag gjorde när jag åkte runt i Roslagen. Jag lär ha varit där, men mina tankar var överallt. Samtidigt som jag ”turistade” Roslagens fina miljö, tänkte jag på allt jag ville ha. Först och främst en fin liten sommarstuga beläget vid vattnet, med egen brygga. Där jag kan fiska på en härlig och varm sommarkväll. Att ha en hängmattan under ett träd skulle inte heller vara fel. Men till sist, tänkte jag på en liten motorbåt. En motorbåt, som jag när som helst, och till var som helst, kan använda när jag vill. Att komma ut i skärgården i det fina svenska vattnet är något jag alltid gillar som liten flicka. Men chansen att ha en egen båt, det har alltid varit den stora drömmen. Och nu, byttes drömmarna från båt i utlandet, till en båt i Roslagen. Fy, vad härligt det hade varit!